Gül Kaplı Pasta

yediveren

Bu gülü yaparken kürdan ya da bambu çubuğu çok işinize yarayacak.

Öncelikle hamurunuzu çok kalın açmamanız gerekmekte.. Zira çok kalın olduğu zaman istediğiniz yaprak kıvrımlarını vermekte zorlanmanız kaçınılmaz olacaktır 🙂

Açtığınız hamurdan şeritler kesiniz ve tek tarafını kürdan ya da çubuk yardımı ile kıvrımları oluşturunuz.

Daha sonra horizon şeklinde şeritleri yuvarlayınız.

Gülleriniz hazır ! 🙂

Güllü pastanın ovaleksli pandispanya tarifi için linke tıklayın -> Pandispanya Tarifi 🙂

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s