Şeker Tadında Şekerler !

şeker

  • Tylose ile desteklediğiniz şeker hamurunuzu önce el ısınızla yoğurun.
  • Ufak bir parça kopararak yumuşak kenarlı dikdörtgen şekli oluşturunuz.
  • Şeker hamurundan ince bir şerit açın ve de büzüştürerek şeklinin sabitlenmesini bekleyin.
  • Su yardımı ile parçaları birleştirin.
  • Şeker saplarının altına yükseklik koyarak figürünüzün donmasını bekleyin.
  • Artık dilediğiniz ürününüzü süsleyebilirsiniz !
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s